Salame cinghiale – Salami med vildsvin 0,4 kg

Salami Cinghiale er lavet på en base af svinekød tilsat vildsvinekød. Kødet er håndskåret, grofthakket og har en dybere rød farve end almindelig salami. Pølsens krydring fremhæver den fine vildtsmag. I otte generationer har familien bag Macelleria Falorni samlet al chiantiregionens smagsrigdom i deres charcuteri: vildtvoksende fennikel, rosmarin, laurbær og hvidløg, regionens Cinta Senese-svin, ja, selv den berømte Chiantivin kan findes i Falornis pølser. Falorni producerer deres salamier i et nyindrettet pølsemageri i udkanten af byen Greve i Chianti, men fremstillingsprincipperne er de samme, som de har været de sidste 300 år: Omhyggelig udvælgelse af kødet, krydring ud fra hemmelige, nedarvede opskrifter og endelig den vigtige modning og tørring ved forskellige temperaturer og fugtighedsgrader i over en måned, så den karakteristiske skimmelsvamp uden på pølsen udvikler sig helt rigtigt. Skimmelsvampen er vigtig, fordi den er med til at konservere pølserne.

Køb produktet online:

Om virksomheden

Kalu startede i 1987 i Kødbyen med salg af frisk foie gras og Bresse kyllinger. Siden da er den franske forbindelse og kærligheden til kvalitetsprodukter blevet styrket, så vi i dag importerer og videresælger et bredt udvalg af delikatesser og specialiteter fra primært Frankrig, Italien, Spanien og Danmark. Vores fokusområder er fransk fjerkræ, lam, dansk vildt, charcuteri, specialiteter og franske sæsonvarer. Den kontinuerlige søgen efter unikke produkter af udsøgt kvalitet er en del af Kalus DNA og i dag har vi omkring 1000 varenumre fordelt på ca. 100 små og mellemstore producenter. Det konstante fokus på kvalitet og smag har naturligvis en stor betydning for, hvilke producenter vi vælger at have et samarbejde med. Men heldigvis er vi så heldige, at vores producenter ser på fødevarer på samme måde som vi gør. Det betyder bl.a., at vi har skabt nogle tætte og langvarige relationer, som er baseret på en gensidig forståelse og respekt for den gode råvare og historien bag produktet.

Se mere om Kalu

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

17. September 2025 | 09:00 - 18:00 | Odense Congress Center

Book din billet her

Find vej til Cateringmesse Syd

Vi ses i Odense Congress Center, som ligger tæt på motorvejen og byder på hele 1.900 gratis parkeringspladser lige ved indgangen. Kommer du elbil, har du også mulighed for at lade bilen op under besøget.