Nr. Onsild´s italienske kødbolle 30-35 g

Nr. Onsilds italienske kødbolle på 30-35 g. er lavet af grisebov, den har en dyb og fyldig smag, hvor kødets naturlige umami forstærkes af parmesan ost. Smagen friskes op og balanceres med hvidløg, persille og rosmarin. Med øje for den gode smag har vi ladet os inspirere af den italienske sofrito, som giver bunden i mange italienske sammenkogte rette. Derfor har vi inkorporeret løg og gulerødder i vores bud på en italiensk kødbolle. farsen er håndrørt af dansk grisbov, for den gode struktur, skorpen er gylden og sprød, fordi vi pandesteger dem i rapsolie. De er både velegnet i tomatsovs, som kødelement på en tallerkenservering eller som et middelhavsinspireret indslag på buffet.

Køb produktet online:

Om virksomheden

Nr. Onsild har sine rødder i det Nordjyske, hvor det hele startede hos Nr. Onsilds Slagtehus. Som en familieejet virksomhed gennem flere generationer blev de hurtigt kendt for deres unikke opskrift på frikadeller. Opskriften er bygget på det bedste kød, det rette håndelag og en stærk sans for den klassiske frikadelle – og det er den samme opskrift, vi stadig holder fast ved den dag i dag. I dag foregår produktionen af nr. Onsilds hele produktprogram i Haderslev, Sønderjylland, og her fremstilles også de velkendte frikadeller. Selvom byen ikke er, som den var, lever de stærke værdier og stolte håndværkstraditioner fortsat i bedste velgående i virksomheden. Hos Nr. Onsild er vi stolte af at bevare og videreføre traditionerne, samtidig med at vi altid stræber efter at levere produkter af højeste kvalitet.

Se mere om Nr Onsild