
Mona Lisa mørk chokolade Dome
Lavet med bæredygtig førsteklasses 64% mørk chokolade, Mona Lisas Dome chokoladeskal er skabt til at løfte din dessert til det næste niveau. De kan bruges som skål, dome eller kugle – der er utællige måder at anvende dem.
Forfør dine kunder med denne tynde, skinnende og glatte skal!
Anvendelser: Is &desserter, bageri & konditori
Certifikater: Halal, KD-

Stand 81
Barry Callebaut
Om virksomheden
Callebaut blev grundlagt i 1911 i Belgien, er en førende producent af kvalitets chokolade og kakao produkter. Med en dedikation til kvalitet og håndværk har Callebaut opnået international anerkendelse inden for chokoladeindustrien. Callebaut er kendt for sin bæredygtige tilgang, støttende Cocoa Horizons-programmet og samarbejde med bønder for at sikre ansvarlig kakao dyrkning. Callebaut er fuldt integreret, kontrollerer hvert trin af produktionsprocessen og har et globalt fodaftryk. De tilbyder et bredt sortiment af chokoladevarianter-og produkter, der appellerer til professionelle konditorer, chokolademagere og fødevareindustrien. Callebauts chokolade er kendt for sin glatte tekstur, intensitet af smag og alsidighed i anvendelse.
Se mere om Barry CallebautBook din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.
17. September 2025 | 09:00 - 18:00 | Odense Congress Center

Find vej til Cateringmesse Syd
Vi ses i Odense Congress Center, som ligger tæt på motorvejen og byder på hele 1.900 gratis parkeringspladser lige ved indgangen. Kommer du elbil, har du også mulighed for at lade bilen op under besøget.