Velsmagende marmelader uden tilsat sukker

Cerveras marmelader uden tilsat sukker er udviklet specielt til diabetikere, men de er også et godt alternativ til dem, som blot ønsker at holde igen med indtag af sukker. Marmeladerne indeholder en stor del frugt og bær, og derfor har de også en skøn smag af dansk sommer.

Alle marmeladerne er danskproduceret af Cervera på Kløvergaard nær Rødding.

Du kan læse mere om Cervera og vores produkter på www.cervera.dk

Stand 1146

Cervera

74845454

[email protected]

Følg os på

http://www.cervera.dk

Om virksomheden

Rig på traditioner og fantastisk smag! Cervera er en familieejet dansk virksomhed, og vores varer produceres på Kløvergaard beliggende nær Rødding i Sønderjylland. Lige siden 1916 har vi produceret kvalitetsfødevarer, og vi producerer stadigvæk den dag i dag efter stolte håndværksmæssige traditioner - og kun de bedste råvarer udvælges. Dette er med til at sikre produkternes høje kvalitet og gode smag. Vi er stolte over at være blandt de få producenter i Danmark, der fortsat mestrer at råsylte grøntsager, som anvendes til vores velkendte Piccalilly HEL med sprøde grøntsager, Piccalilly remouladepuré (Findelt) og Pickles Españoles. Unikt udvalg af velsmagende specialiteter Vores sortiment byder bl.a. også på kapers, oliven, læskedrikke, marmelader uden tilsat sukker, Ekstra jomfruolivenolier, Gourmet ketchup, sennep, Ravigotte Sennepssaucer og Worcester Sauce. Alle vores produkter er desuden 100 % vegetabilske, og mange er veganske. Kendetegnende for Cerveras kvalitetsprodukter er, at du altid kan være sikker på smagsoplevelser udover det sædvanlige. Vi glæder os til at møde dig på messen.

Se mere om Cervera

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

9. OKTOBER 2024 | 09.00-18.00

MESSE C I FREDERICIA

Book din billet her

Find vej

Messe C i Fredericia er placeret tæt på motorvejen i hjertet af Danmark, og det er let at komme hertil. Samtidig er der flere end 3.500 gratis parkeringspladser til vores gæster, og kommer du i el-bil, er der også tre opladestationer. Dermed kan du oplade bilen, imens du er på messe.

Fredericia Banegård ligger desuden kun 10 minutters gang fra MESSE C, og der er busstoppested lige ved indkørslen.