SocialSquare

SocialSquare er ikke blot en kage, der skal deles, de er bagte med vores velkendte bløddej, maskmel fra Agrain og naturligvis også vores egen surdej.

Med SocialSquare har vi skabt en moderne fortolkning af de klassiske snegle. Det lækre ved vores nye SocialSquare ligger i anvendelsen af vores friske surdej kombineret med vores velkendte bløddej og brugen af maskmel. Denne kombination skaber en skøn smagsoplevelse, der forbinder nutidens krav til kvalitet med de velkendte traditioner, og skønne smage.

En af de største fordele ved SocialSquare er, at de er færdigbagte og klar til servering. Dette sparer ikke kun tid i køkkenet, men sikrer også en høj kvalitet i hvert eneste stykke.

Stand 1122

Easyfood

76308700

[email protected]

Følg os på

http://www.easyfood.dk

Om virksomheden

Easyfood har mere end 23 års erfaring med at forene industribageriets volumen og effektivitet med stolte danske håndværkstraditioner. Vi udvikler og fremstiller alt fra håndsnoede snurrer, kanelsnegle, pølsehorn til panini med surdej, men vi kan også hjælpe med italiensk inspirerede pizza, stenovnsbagte brød og morgenbrød. Vores mange produkter bakkes op af viden og rådgivning, så vi understøtter convenience i produkter og håndtering gennem hele processen. Derfor kan vi hurtigt omsætte tendenser i markedet til nye og helstøbte koncepter, til alle vores samarbejdspartnere i ind- og udland. Vi ser os selv som trendskabende, og arbejder konstant på at være i front, når det kommer til at opdage og udnytte de seneste trends og teknologier, der kan give os de bedste forudsætninger for at være den bedste samarbejdspartner. På messen kan du forkæle dig selv med et udvalg af luftige og lækre pitabrød fra Pekar, vores SocialSquare, som er vores svampede og smagfulde snegle i form, eller vores plante'rige pølsehorn med ketchup eller chili.

Se mere om Easyfood

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

9. OKTOBER 2024 | 09.00-18.00

MESSE C I FREDERICIA

Book din billet her

Find vej

Messe C i Fredericia er placeret tæt på motorvejen i hjertet af Danmark, og det er let at komme hertil. Samtidig er der flere end 3.500 gratis parkeringspladser til vores gæster, og kommer du i el-bil, er der også tre opladestationer. Dermed kan du oplade bilen, imens du er på messe.

Fredericia Banegård ligger desuden kun 10 minutters gang fra MESSE C, og der er busstoppested lige ved indkørslen.