Nyhed: Smagfulde snurrer bagt med smør

Vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer er bagt i vores sønderjyske håndværksbageri. Det er vores dygtige bagere, der står bag disse smagfulde snurrer, og hovedingrediensen er naturligvis dansk mel.

Forkæl dine gæster med vores lækre nye Kanel- og Kardemommesnurrer. Bagt udelukkende på smør, og med en bløddej der giver en ekstra svampet konsistens. Kombinationen af smør og sukker karamelliserer og giver en ekstra dybde i smagen. Derudover er de fyldt med dejlig remonce med masser af enten kanel- eller kardemommesmag. Perfekt til den søde tand.

Vores velsmagende snurrer er bagt i vores sønderjyske håndværksbageri med speciale i nichebrød. Det er her vores mindre serier af bl.a. wienerbrød bliver bagt. Begge er de naturligvis også bagt med mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Hermed udleder det enkelte brød mindre CO2, end hvis vi brugte mel, der blev kørt hertil fra udlandet.

Fås som både Tø & Servér eller bake-off.

Ved afbagningen karamelliserer det smeltede smør og sukker i bunden, og tilfører masser af smag.

Med Tø & Servér kan du – uden at gå på kompromis med kvaliteten – spare tid og penge og opnå fleksibilitet i køkkenet. Bare tø snurrerne op, og sæt dem på bordet, uden at de lækre smagsnuancer går tabt.

Velbekomme!

Om virksomheden

Vi er bagere... Vores brød er bagt i et af vores tre danske bagerier, og hovedingrediensen er altid dansk mel. Hos Kohberg er vi mere end 80 uddannede bagere. Vi bager ligesom bageren henne på hjørnet – bare i større skala. Med gode råvarer og rigtigt bagerhåndværk. Sådan har det været siden Alfred Kohberg grundlagde bageriet i 1969 – og sådan bliver det ved med at være. I dag er Kohberg det største dansk- og familieejede bageri, og det er vores mission at gøre godt brød tilgængeligt for alle. I flere af vores produktkategorier indgår både økologiske og veganske varianter - og så tilbyder vi også gluten- og laktosefrit brød.

Se mere om Kohberg

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

17. September 2025 | Odense congress center

Book din billet her

Find vej

Vi ses næste gang i Odense Congress Center!

Ankommer du i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads:  Der er 1.900 af slagsen lige ved døren og tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.