Nyhed: Smagfulde snurrer bagt med smør

Vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer er bagt i vores sønderjyske håndværksbageri. Det er vores dygtige bagere, der står bag disse smagfulde snurrer, og hovedingrediensen er naturligvis dansk mel.

Forkæl dine gæster med vores lækre nye Kanel- og Kardemommesnurrer. Bagt udelukkende på smør, og med en bløddej der giver en ekstra svampet konsistens. Kombinationen af smør og sukker karamelliserer og giver en ekstra dybde i smagen. Derudover er de fyldt med dejlig remonce med masser af enten kanel- eller kardemommesmag. Perfekt til den søde tand.

Vores velsmagende snurrer er bagt i vores sønderjyske håndværksbageri med speciale i nichebrød. Det er her vores mindre serier af bl.a. wienerbrød bliver bagt. Begge er de naturligvis også bagt med mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Hermed udleder det enkelte brød mindre CO2, end hvis vi brugte mel, der blev kørt hertil fra udlandet.

Fås som både Tø & Servér eller bake-off.

Ved afbagningen karamelliserer det smeltede smør og sukker i bunden, og tilfører masser af smag.

Med Tø & Servér kan du – uden at gå på kompromis med kvaliteten – spare tid og penge og opnå fleksibilitet i køkkenet. Bare tø snurrerne op, og sæt dem på bordet, uden at de lækre smagsnuancer går tabt.

Velbekomme!

Om virksomheden

Vi er bagere... Vores brød er bagt i et af vores tre danske bagerier, og hovedingrediensen er altid dansk mel. Hos Kohberg er vi mere end 80 uddannede bagere. Vi bager ligesom bageren henne på hjørnet – bare i større skala. Med gode råvarer og rigtigt bagerhåndværk. Sådan har det været siden Alfred Kohberg grundlagde bageriet i 1969 – og sådan bliver det ved med at være. I dag er Kohberg det største dansk- og familieejede bageri, og det er vores mission at gøre godt brød tilgængeligt for alle. I flere af vores produktkategorier indgår både økologiske og veganske varianter - og så tilbyder vi også gluten- og laktosefrit brød.

Se mere om Kohberg

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

9. OKTOBER 2024 | 09.00-18.00

MESSE C I FREDERICIA

Book din billet her

Find vej

Messe C i Fredericia er placeret tæt på motorvejen i hjertet af Danmark, og det er let at komme hertil. Samtidig er der flere end 3.500 gratis parkeringspladser til vores gæster, og kommer du i el-bil, er der også tre opladestationer. Dermed kan du oplade bilen, imens du er på messe.

Fredericia Banegård ligger desuden kun 10 minutters gang fra MESSE C, og der er busstoppested lige ved indkørslen.