Emballage fra Verive til flergangsbrug

Oplev det hastigt voksende sortiment inden for flergangsemballage til fødevarekontakt. Sortimentet består af bægre, glas og skåle der kan indsamles, vaskes og anvendes igen og igen.

Flergangsløsninger er et stærkt alternativ til engangsemballage i kantiner, til catering eller take away pantløsninger, hvor indsamling er en mulighed.

Kom ind på stand 4120 og se om flergangsemballage er noget for dig.

Om virksomheden

Besøg MultiLine på Cateringmesserne i 2024 og oplev de seneste nyheder fra landets førende leverandør af non-food forbrugsvarer. ALLE DINE FORBRUGSVARER SAMLET ÉT STED Hos MultiLine finder du alt, hvad du skal bruge inden for forbrugsvarer. Vi tilbyder dig one-stop shopping og uanset om du leder efter aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfood-emballager, hospitalsprodukter eller noget helt andet, så har vi det helt sikkert i vores store sortiment med mere end 15.000 varenumre. MED ANSVAR & OMTANKE Vores tilgang til at bidrage til en mere bæredygtig verden matcher messe-temaet rigtig godt. De løsninger vi har med på Cateringmesserne har fokus på ansvarlig produktion samt omtanke for jordens naturlige ressourcer. SIDEN 1977 MultiLines historie går helt tilbage til 1977. Siden da er vi vokset, og nu er vi 250 ansatte med landsdækkende afdelinger i Sorø og Randers. Vores kundekreds omfatter private virksomheder, kæder og grossister, staten, regioner og kommuner, og så leverer vi til både Danmark, Norge, Sverige, Grønland, Island og Færøerne.

Se mere om MultiLine

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

9. OKTOBER 2024 | 09.00-18.00

MESSE C I FREDERICIA

Book din billet her

Find vej

Messe C i Fredericia er placeret tæt på motorvejen i hjertet af Danmark, og det er let at komme hertil. Samtidig er der flere end 3.500 gratis parkeringspladser til vores gæster, og kommer du i el-bil, er der også tre opladestationer. Dermed kan du oplade bilen, imens du er på messe.

Fredericia Banegård ligger desuden kun 10 minutters gang fra MESSE C, og der er busstoppested lige ved indkørslen.