BAG GODT RUGBRØD NEMT MED HELBLANDING

Valsemøllens rugbrødshelblandinger gør det nemt for dig at forny og bage et bredt og lækkert sortiment af rugbrød på dansk rug.

DANSK RUG I ALLE PRODUKTER
Fælles for alle Valsemøllens rugbrødsblandinger og rugprodukter er, at de er baseret på rug dyrket, høstet og malet i Danmark. Som en del af rugbrødsfremstødet lancerer Valsemøllen helblandingerne Rug Mild og Rug Gourmet.

5 SKARPE FORDELE MED RUGBRØDS HELBLANDINGER
#1 DANSK RUG
Hos Valsemøllen arbejder vi med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Derfor indeholder alle vores rugbrødshelblandinger dansk rug. Vælg mellem Dansk NaturAks og Dansk økologi.

#2 MINIMER ARBEJDSTIMER
I en tid med mangel på arbejdskraft i branchen er Valsemøllens rugbrødshelblandinger løsningen for dig, der ønsker at spare på både timer og hænder i bageriet. Med en rugbrødshelblanding er forarbejdet gjort, så du kan koncentrere dig om det gode håndværk.

#3 VI HAR GJORT DET NEMT
Vi har klaret iblødsætning af kerner, så du kun skal tilsætte vand og gær. Med få ingredienser sparer du afvejninger, hvilket også sparer dig tid.

#4 SAMME ENS RESULTAT – HVER GANG
Med fokus på kvalitet, blødhed, udseende og bløde kerner har vi gjort det nemt for dig at bage et godt kvalitetsrugbrød. Vores danske rug kombineret med en god surdej giver dig sikkerhed for en god, mild og syrnet rugbrødsmag – hver gang.

#5 SMART BAGNING – VELEGNET TIL KØL OG FROST
Valsemøllens rugbrødshelblandinger er velegnet til både køl og frost. Det betyder, at du kan gøre dine deje klar til bagning flere dage i forvejen. Har du brug for at lave rugbrød i en fart, kan du omvendt også bage vores rugbrødshelblandinger på under 3 timer.

Om virksomheden

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter og opskrifter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.

Se mere om Valsemøllen

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

17. September 2025 | Odense congress center

Book din billet her

Find vej

Vi ses næste gang i Odense Congress Center!

Ankommer du i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads:  Der er 1.900 af slagsen lige ved døren og tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.