OSCAR® Sauce Espagnole 9,7 l / 10 kg bag in box
Sauce Espagnole er den klassisk brune grundsauce, som danner grundlaget for mange brune saucer. Saucen er et afkog på okseben tilsat tomat og urter, herefter reduceret og jævnet. Sauce Espagnole er en af Escoffier’s 5 modersaucer, som er blevet brugt som basis sauce i det franske og spanske køkken siden 1900 tallet, og sidenhen verden over. Prøv f.eks. at reducér Sauce Espagnole til 2/3 og smag til med f.eks. blåskimmel, ribsgelé, OSCAR® VILDTFOND KONCENTRAT og enebær, og du har en perfekt vildtsauce. Alt efter typen af vildt / årstiden, så kan du bygge videre på saucen med f.eks. blåbær, citron eller vilde svampe.
Om virksomheden
Med OSCAR® får du fonder, bouilloner, saucer og supper, der sparer dig tid og penge uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Her udvikles de gode smage fra bunden af. Vi udvælger nøje vores ingredienser og råvarer, tilpasser opskrifter til de nordiske smagsløg og er kompromisløse, når det gælder den gode smag. Det er vores mål at være den bedste partner for professionelle foodservicekunder, eksempelvis restauranter, storkøkkener, kantiner osv.
Se mere om OSCARBook din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.
17. September 2025 | Odense congress center
Find vej
Vi ses næste gang i Odense Congress Center!
Ankommer du i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads: Der er 1.900 af slagsen lige ved døren og tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.