Biogan – Fregola
Fregola kommer fra Sardinien og er traditionel " the Sardinian Pasta " også kaldet for Perle couscous.
Fregola er lavet af semolina og produceret i bronzeforme, hvilket giver den en mere porøs overflade. Dette har den betydning, at en sovs eller marinade hænger godt ved og man får en bedre smagsoplevelse.
Fregola koges i cirka 10 minutter i forholdet 1 del fregola og 4 dele vand tilsat salt. Fregola er god i salater og her skal du afkøle fregolaen med kold vand lige efter, at du har hældt den kogende vand væk. Skal den bruges i en varm ret, er det en god ide, at tilsætte lidt olivenolie efter at den kogende vand er hældt væk, så den ikke klistrer.
Fregola bruges til rissotto agtige retter samt for eksempel i minestrone.
Om virksomheden
Biogan er en dansk, familieejet engrosvirksomhed med et bredt og alsidigt udvalg af økologiske fødevarer og nonfood produkter fra alverdens lande. Vores sortiment er med til at skabe fokus på vigtigheden i at tilberede og spise sunde økologiske fødevarer. Vi ønsker, at forbrugerne og køkkenaktørerne bliver inspireret og oplever økologiske, lækre og sunde madretter hver dag.
Se mere om BioganBook din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.
17. September 2025 | Odense congress center
Find vej
Vi ses næste gang i Odense Congress Center!
Ankommer du i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads: Der er 1.900 af slagsen lige ved døren og tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.