Kernemax i skiver
meget mørk skiveskåret rugbrød, med superflot krumme med store kerner og mørk ristet malt, der også er med til at give den unikke mørke let kaffe/chokolade agtige smag.
du bager dem i posen ved 180°C i 25 min og så kan du servere lunt skiveskåret rugbrød, det er da fantastisk.
du kan bruge dem til alt fra en kartoffelmad eller andet smørrebrød og bare til en klapsammen med ost.
Om virksomheden
Vadehavsbageriet producerer brød af høj kvalitet til dagligvarehandlen og foodservice. Vadehavsbageriet har eksisteret i mere end 100 år og ligger kun et stenkast fra Vadehavet. Åbner man bagdøren i bageriet, mødes man af marskens unikke natur, den friske saltholdige duft af hav og synet af diget, som bryder horisonten. Lige så længe de moderne diger har eksisteret, er der blevet bagt velsmagende brød med omhu og omtanke i den lille landsby, Vester Vedsted, midt i nationalpark Vadehavet. Vi tilbyder stor fleksibilitet, som gør du kan få special tilpassede produkter helt efter dit ønske.
Se mere om VadehavsbagerietBook din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.
17. September 2025 | Odense congress center
Find vej
Vi ses næste gang i Odense Congress Center!
Ankommer du i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads: Der er 1.900 af slagsen lige ved døren og tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.