Dronningebrød
dronningebrød er et helt unikt brød, lavet på fordej som har stået 18 timer og hævet, hvilket giver en lækker fløjlsagtig blød krumme, strøget med ølstrygelse der er med til at give et virkelig flot udseende, men også en helt unik smag til brødet.
brødet kan bruges til hele dagens buffet, til sandwiches om det er ristet eller club smager det fantastisk.
Om virksomheden
Vadehavsbageriet producerer brød af høj kvalitet til dagligvarehandlen og foodservice. Vadehavsbageriet har eksisteret i mere end 100 år og ligger kun et stenkast fra Vadehavet. Åbner man bagdøren i bageriet, mødes man af marskens unikke natur, den friske saltholdige duft af hav og synet af diget, som bryder horisonten. Lige så længe de moderne diger har eksisteret, er der blevet bagt velsmagende brød med omhu og omtanke i den lille landsby, Vester Vedsted, midt i nationalpark Vadehavet. Vi tilbyder stor fleksibilitet, som gør du kan få special tilpassede produkter helt efter dit ønske.
Se mere om VadehavsbagerietBook din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.
17. September 2025 | Odense congress center
Find vej
Vi ses næste gang i Odense Congress Center!
Ankommer du i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads: Der er 1.900 af slagsen lige ved døren og tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.