SES VI IGEN I 2024?

TAG MED PÅ EN NY REJSE TIL OKTOBER 2024

3.000 GÆSTER

Vi havde fornøjelsen af at have hele 3.000 gæster med på den store rejse i gastronomiens verden. Vi er stolte af, at så mange interesserede valgte at besøge messen, og vi er taknemmelige for de mange fælles oplevelser, vi nu kan se tilbage på.

STOR REJSELYST

Rejselysten var stor blandt de mange besøgene. Såvel kort som vejvisere blev derfor også flittigt konsulteret i løbet af dagen, så man var sikker på at nå ud til alle afkroge af gastronomiens verden, inden dagen var omme.

KREATIVE STANDE

Kreativiteten og inspirationen var høj, da standene skulle designes til messen. Overalt var der således fantasifulde og tematiserede stande, hvor de besøgende kunne gå på opdagelse blandt et spændende udvalg af produkter fra de håndplukkede udstillere.

MAD & DRIKKE

Uden mad og drikke, dur den rejsende ikke. Heldigvis var der i løbet af messen gode muligheder for at slukke tørsten og mætte maven – fx i den hyggelige Torvecafé eller i Saloonen, hvor man kunne smage de lækre Gastro Frankfurtere.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Få inspiration og information om Cateringmesse Syd lige her – vi udsender vores nyhedsbrev cirka 3-4 gange pr. år. Du kan afmelde dig til enhver tid jf. vores privatlivspolitik.

SES VI IGEN I 2024?

TAG MED PÅ EN NY REJSE TIL OKTOBER 2024