Ses vi igen i 2024?

Cateringmesse Øst er tilbage i september 2024. Vi håber at se jer igen til endnu en fantastisk messe fuld af inspiration, lækre smagsoplevelser og et kig ind i de nyeste trends og tendenser.

Masser af gode minder

En fantastisk messe med alt godt fra gastronomiens verden er nu veloverstået, og vi kan se tilbage på en lang række smagfulde, kreative og innovative højdepunkter.

3.000 besøgende

Vi havde fornøjelse af at byde hele 3.000 besøgende velkommen til en dag i gastronomiens smagfulde verden. Det gør os stolte, at så mange valgte at besøge messen, og vi er taknemmelige for de mange fælles oplevelser, vi nu kan se tilbage på.

Mad & drikke

Uden mad og drikke, dur gæsten ikke. Heldigvis var der i løbet af messen gode muligheder for at slukke tørsten og mætte maven. Udstillerne stod klar med lækre smagsprøver på såvel kendte klassikere som spændende produktnyheder, og der var noget for enhver smag.

Inspiration

Årets fagmesse bød på et besøg indenfor i en verden af smagfuld gastronomi, hvor vores nøje udvalgte udstillere stod klar med faglig sparring. Samtidig var der rig mulighed for at få ny inspiration med hjem til det professionelle køkken, når man som besøgende gik på opdagelse blandt de kreative messestande.

Kreative stande

Der var knald på kreativiteten, da årets messestande skulle designes. I løbet af messen kunne vores besøgende således gå på opdagelse blandt både fantasifulde og tematiserede messestande – nogle var holdt i klassiske linjer, mens andre havde medbragt helt ny teknologi.

Vinderne er fundet!

Tak til alle, som deltog i vores konkurrence om 3 gavekort à 5000 kr. til gastronomiske oplevelser. Vi har nu trukket lod blandt alle besvarelser og er klar til at løfte sløret for vinderne.

De tre heldige vindere af konkurrencen er:

Lene Skree-Lassen fra Lenes Streetfood, som har vundet et gavekort til Melsted Badehotel.

Lene Ottesen Nielsen fra Sorø Gymnastikefterskole, som har vundet et gavekort til Gorilla, Pluto, Maison & Retour

Serhat Coskun fra Cafe Catz, som har vundet gavekort til inco.

Vi ønsker alle tre vindere god fornøjelse med deres præmier.

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration og information om Cateringmesse Øst lige her – vi udsender vores nyhedsbrev cirka 3-4 gange pr. år. Du kan afmelde dig til enhver tid jf. vores PRIVATLIVSPOLITIK

*   Din e-mail:
     CompanyName:
     ContactPerson:
     Source:
    First Name:
 
*   Din e-mail:
     ContactPerson:
     CompanyName:
     Source:
    First Name:
 
*   Din e-mail:
     ContactPerson:
     CompanyName:
     Source:
    First Name:
 

Cateringmesse øst

Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10 
2605 Brøndby