NYHED TIL FOODSERVICE: Bagehjælpemidler til bagværk for optimal smag og holdbarhed

Med vores nye serie af bagehjælpemidler får du en lang række fordele når du bager. Serien er pakket i håndterbare forpakninger á 1 kg og består af:

Minus 18 -bagenzym til hvededeje til køl eller frost.

Rugsur – tørret rugsurdej rugbrødsbagning.

Økologisk Speltsur – tørret speltsurdej til brødbagning.

Bagehjælpemidlerne giver bagværket bedre holdbarhed på køl og frys samt gør det nemt at bage surdejsbrød uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

Minus 18 giver volumen og sprød skorpe, optimerer hvededeje på frost og køl samt giver god friskholdning og længere holdbarhed til bagværket.

Rugsur er baseret på en rugsurdej, der er tørret og derefter formalet til mel. Produktet gør det muligt at bage rugbrød med den rette syregrad, giver surdejssmag og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god friskholdning.

Økologisk Speltsurdej – Tørret surdej til brødbagning. Produktet gør det muligt at bage velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej, baseret på en traditionel spelt modersur, der er tørret og derefter formalet til mel. Økologisk Speltsurdej giver surdejssmag til bagværket, bidrager med sprødere skorpe til brødet og god friskholdning.

Om virksomheden

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter og opskrifter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.

Se mere om Valsemøllen

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

17. September 2025 | Odense congress center

Book din billet her

Find vej

Vi ses næste gang i Odense Congress Center!

Ankommer du i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads:  Der er 1.900 af slagsen lige ved døren og tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.