EN NYHED – FULD AF FORDELE! FERMENT – AKTIV SURDEJ
I forbindelse med fejringen af vores 125-års jubilæum, lancerer vi melblandingen ”Ferment – Aktiv surdej”, der tilbyder fagfolk i professionelle køkkener og bagerier en genvej til det gode surdejsbrød uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Med vores nyhed Ferment – aktiv surdej til brødbagning får du en hurtig og fleksibel proces i køkkenet, uden at gå på kompromis med håndværk, smag og kvalitet. Tilmed har du intet spild. Surdejen kan erstatte gær og bruges til både hvede- og rugdeje. Se mere om Ferment i vores Bageunivers for fagfolk på valsemollen.com
AKTIV SURDEJ PÅ 15-30 MINUTTER
Produktet leverer et ensartet resultat hver gang, og eliminerer dermed den svingende kvalitet, mange ofte oplever ved surdej lavet fra bunden. Netop dét, at gøre processen stabil og mindre omstændig, har været en af hovedtankerne bag udviklingen af det nye produkt.
”Man har ofte differentieret mellem hvedesur og rugsur, men nu kan man nøjes med ét produkt, og bruge det som en allround-ingrediens til alle brødtyper”, fortæller Lars Eriksen, udviklingschef hos Valsemøllen, og fortsætter; ”Det unikke ligger i, at vi har systematiseret det, gjort det nemt og hurtigt at lave et driftssikkert produkt af høj kvalitet til både rug- og hvededeje, søde og salte deje, og med en rund, mild og moderat surdejssmag. På godt og vel et kvarters tid kan man nå samme resultat som efter en uge ved opstart af en surdej fra bunden”
Pålideligheden og hastigheden sikrer en ”driftssikker” produktion, der fjerner al potentielt spild, da man kan lave nøjagtigt de portioner, man skal bruge, og tidligere behov for at investere i en surdejstønde elimineres ligeledes.
Stand 1116
Valsemøllen
Om virksomheden
Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter og opskrifter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.
Se mere om ValsemøllenBook din gratis billet I dag
Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.
17. September 2025 | Odense congress center
Find vej
Vi ses næste gang i Odense Congress Center!
Ankommer du i bil, får du ingen problemer med at finde en parkeringsplads: Der er 1.900 af slagsen lige ved døren og tæt på motorvejen – og de er helt gratis. Derudover er der hele 26 ladestandere til rådighed, hvis du skal have ladet din elbil.